Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет при покупка на предни дискове!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет при покупка на предни дискове!?

Намерих си нови предни дискове за 30лв, но за тази цена мисля че са добре защото мойте доста са поистанели! Ще се справя ли сам да си го сложа или ще трябва да посетя майсотр! Трудно ли става!? Задължително ли трябва да сменя и накладките защото те не са толкова износени!? не геледайте цената в обявта навих го да ги даде за 30лв най мнго за 35!
    Ето вижте каква е обявата и кажете ще станат ли със сигурност за мойта алфичка и оферта ли е като цяло тая покупка!(колко струват иначе нови дискове за 145?):
    проддавам чисто нови предни спирачни дискове за ALFA 145,146,155,както и за FIAT и LANCIA почти всички модели
    дисковете са Ate 258*12
    цена-50лв.двата
    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Гледай да са вентилирани пък колкото за смяната може да видиш в техническия раздел подробно със снимков материал...кредитс-Влади.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
      Гледай да са вентилирани пък колкото за смяната може да видиш в техническия раздел подробно със снимков материал...кредитс-Влади.
      А бре Монка за да сложи вентилирани дискове требе да смени и апаратите/аз ще правя таз процедура ма незнам кога/което стъпва вече на доста по висока цена-дискове,апарати,накладки
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А на боксерите оригиналните дискове не са ли обикновени,а не вентилирани?Не,че има лошо да се сложат вентилирани.
        Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Точно така колега но не на всички,значи има и 1.6 боксер с вентилирани дискове и дискове и отзад/повечето са с барабани/
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
            Точно така колега но не на всички,значи има и 1.6 боксер с вентилирани дискове и дискове и отзад/повечето са с барабани/
            Незнам дали отпред са ми вентилирани,но отзад са дискови невентилирани.
            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Тея дето ми ги предлагат не са вентилирани 100%! А за цената какво ще кажете! иначе колко вървят за да си направя сметка дали ще съм на далавера ако ги взема за 30 канта!?

Comment

Сега говорих с момчето и ще ми ги даде за 30лв ако отида да си ги зема от Нови Искър но това не е проблем понеже ми е близо! Искам да ви попитам за последно да ги зимам ли!? И още нещо - колко струват предни накладки комплекта, поне като сменям да сменя всичко!

Comment

Ами колега поне аз до колкото съм чувал когато се слагат нови дискове е силно препоръчително даси смениш и накладките. За моята цените се въртят от порядъка на 25 лв + . Говорим без отстъпки за членове, предполагам и твоите ще са там някъде като цена, естествено че има и по скъпи и качествени , всичко е въпрос на финанси
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Тва цената за 2 диска ли е!? Аз говоря за 2 диска за 30 лв! Връзва се 15 лв единия което е нищо! Мисля и накладките да сменя!

Comment

Аз говорех за накладките ако питаш мен за цената
                      Дисковете - предни вентилирани 245,7мм ако ме не лъже паметта бяха 56 лева в александър ауто на бройка ( цена без отстъпка)
                      А по принцип масивните дискове са по ефтини от вентилираните.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                        Първоначално публикувано от MONI
                        А бре Монка за да сложи вентилирани дискове требе да смени и апаратите/аз ще правя таз процедура ма незнам кога/което стъпва вече на доста по висока цена-дискове,апарати,накладки
                        Това по-принцип ли е за боксерите щото на моята моя майстор ми е сложил вентилирани по негово осмотрение и не съм сменял нищо допълнително
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аха мерси! Значи днеска мисля да ги взема и ще си потъся и накладки!

Comment

Купих ги вече обаче немога д анамеря темата в която се описваше подобно кака става подманята! Мисля да пробвам сам да ги сменя! Само и накладки трябва да си купя, тука при един познат ми ги дават за 25 с намаление!
                            Само помогнете да намеря темата!???

Comment

Раздел Технически Справочник

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4430

Comment

Working...
                              X